Tuesday, June 4, 2013

He is my cute LOVE


Dy sowang yg penyayang,penyabar,caring,loving tapi satu Je KUAT MERAJOK....

ala xpe majok kn tanda SAYANG

tapi suke tgk muke dy bila majok CUTE

hehehe..

macam nak tarik je idung tu taw...

yang paling suke dy sebb dy than sabar xpenah sentuh aku walaupun tgn...

i very respect her...

law dy nak taersentuh pipi ke hidung ke mesti dy cpt2 trik balik tgn dy supya xterkena

stg mesti dy minta maaf

sepanjang aku BERCINTA ngn dy xpenah langsung dy sentuh

wahhh suke gila sebb dy respect aku

 dy jga aq n xnk hilangkan kepercayaan family aku dkt dy

bila aku majok dy mesti gelisah 

bila call mesti dy cuba pujuk sebaik mungkin sampai aku ketawa
 
 aku majok bila birthay aku dy xde depn mata aku

huwaaaa dy sanggup dtg kls walaupn letih balik dri KL

tetap still dtg kls KERANA AKU...

tapi aku yg last kli xp kelas....

YA ALLAH betapa sayangnya dy dkt aku

maafkan aku sayang



aku amat hargai kamu

thanks SAYANG

I VERY LOVE HIM SO MUCH FOREVER N EVER

28112013(RABU)



No comments:

Post a Comment