Monday, March 25, 2013

kInI dI rEsTuI

SALAM hai kawan2.....hehehe mesti pelik kan tajuk DIRESTUI? oke dkt sini sya nak cakap sya happy sangat sebab sekarang sya xpayah nk sembunyi2 lagi sebab sekarang ayah pun dah tahu dengan sapa sya berkawan..maksudnya di sini berkawan dengan lelaki....oke selama nie sepanjang sya berkawan xpenah sya gitaw mama abah selalu yang tahu kakak ipar sya je....lps masuk diploma sya dah berani cerita dekat mama tapi abah sya xberani kasi tahu lagi..dengan abah sya takut sikit dengan abah law cakap hal peribadi nieh....dan sya pon xtaw mcm mana sya boleh berani bgitaw dkt mam maybe faktor usia kot kan....hehehe...oke yang abah boleh taw sebab mama yang kasi tahu dkat abah....mmg sya agak terkejut jugak la...so sya tnya pada mama abah xmarah ke??mama cakap xpun....cuma apandai jaga diri jgn nnti duk frust sudah la yg tu abah xmaw la....apa pun sya happy sangat bila mama abah taw hubungan kami....xpayh nk berahsia lagi dh...kan aman rasa bila parents dah taw....alhamdulillah berkat doa kami....insyallah sya akan jaga hubungan ini sehingga ke akhir hayat sya...sya xpenah asa sayang sebegini rupa dkat seseorang....sya harap hubungan nie akan kekal abadi sehingga ke alam perkahwinan n hingga ke syurga...sya sayangkan hubungan nie sangat....


to my star purple :--------->  awak.....sya harap kita kekal abadi ye awak..
sya xnak hubungan kita putus di tengah jalan..
sya xnak lagi asa sakit di hati luka di hati nie lagi
sya percayakan awak 
awak jagalah kepercayaan sya utk awak ye
sya syg awak sangat2
klu boleh sya nk suatu hari kita jadi yg halal yg sah utk awak
awak..sya sayang awak
awak jangan lukakan hati sya ye
sya jaga diri sya utk awak 
dan sya harap awak pun jaga diri utk sya ye...
sya setia menanti di sini...
...sayang HIDAYAT...


1 comment:

  1. salam sahabatku..semoga ikatan kalian diredhai allah dan bahagia hingga hujung nyawa,insyaallah.aminnn

    ReplyDelete