Tuesday, December 4, 2012

Di Saat Ini

salam hye kawan2...urmm kenapa erk di saat kita bahagia muncul lah org2 yg sya penah syg..kenapa lah haru hadir ketika ini.....kenapalah kau xpenah paham aku....aku bukan xsyg kn kau tpiii masalahnya aku jenis law dh break bnyak kali aq jenis susah nk smbung blik..xblh ke awk jd kawan aku je mcm org lain??awak ingt sye nie xsyg awk dh ke??sumpah sye masih syg semua org...tpi syg sye xsma mcm mna sye syg korng dlu...di saat aku perlukan korang,korang tiada di sisi ade yg menyakitkan hati ade yg xtentu pasal maki2....xpenah nk jga hati sya...bila sya dh pergi bru nk dtg cri blik minta maaf...lps tu wat balik...sampai bila sya nak rasa skit ati semua nie...oke mybe sya nie ego hal kecik blh smapi putus...tpi smpai bila sya nk rasa smua nie....klu awk nk taw dri awl law sye trsa sye diam sye telan je sye xckp pon sye trasa hati sye wt happy je wlupun sbnryna sye skit ati tp klu dh slalu sye telan duri tu kerongkong sye nie dh xleh nk telan lg dh skit sgt2 dh sbb tu bnda kecik pon sye dh xblh trima di sbb kan sye seblum sye dh teln dlm diam2.....awk sye xbnci tpi awk tolong la jgn wat cm nie dkt sye awk jgn serabutkan kepala sye...awk xpela dh hbis study dh..dh xpyh pikir apa dh...sye nie xhbis lg tw x sye bru nak msuk sem 2 awk...subjek sye lg sush dri subjek awk taw x...awk ingt belajar arab tu macam makan kacang ke awk??awak penah jd student so mesti awk fhm situasi mcm mna...awk tlg lah fhm keaadaan sye sma jgn bg tekanan dkt sye,....awk suke ke tgk sye hospital bnyk2 kali??/awk suke tgk sye skit ke??/awk tlg lah sye skrg nie bukan sht sgt lagi dh....sye cpt letih awak skrg nie....awk taw kn sye nie kurang darah....xkan awk nk tgk sye nie tiap2 bulan kena p buh darah plak...law awk slalu bg tekanan  dkt sye nnti sye bertmbh skit sye xleh lawn....tlg lah fhm sye...kita blh jd SAHABAT mcm sye dgn yg lain2....sye xbenci awak pon...awk tlg laa jgn wat sye mcm nie....awk suke ke tgk sye gila??awk tlg la jggn wat sye cm nie bg bertmbh srabut kepala sye....klu sye bljr tmpt  biasa xpe nie arab awk...sush sgt awk...mmg la awk duk taw result sye elok tpi tu hnya nasib je tu bukn sye nie pndai sgt.....awkkk hujung2 sem nie sye assigment bnyk sgt xtertnggung dgn test lgi present lg n nk final exam lg..tolong lah awk xkn akw nk sye kecundng sem1???awk mmg nk tggk sye kecundng mcm tu??tu ke niat awk duk ckp hal tu xhbis2 lg....??klu lah awk betul2 syg kn sye tlg lah jgn ckp hal hubungn lgi,,,,,kita masih jd kwn..sye taw hati awk tpi tlg lh jgn pksa sye...TOLONG FAHAM SAYA!!!!!

1 comment:

  1. 1st nk ckp thanks sbb dh jd org yg pling syam syg slama kta brknlan.. 2nd thanks sbb slma nie sya dh bnyk bg ksh syg sya kt syam.. dh bnyk bg hadiah kt syam... dh bnyk bg syam hppy brsma dgn sya.. cma syam jea yg xtau nk jga ati sya.. xtau nk bg ksh syg kt sya.. wlaupn syam dh sedaya upya utk mnjga ati sya xnk bg sya skit ati.. tp ttp brlakukn dsbbkn bnda kcik yg sya smpan lma2 yg xbgtau kt syam knapa.. syam cma tau sbb sya xska syam ckp psal kwn2 pmpuan sya.. sthu syam,syam cma ckp hal kwn pmpuan sya skali ja.. yg selebhnya syam tnya pn sbb sya yg mlakn cta dlu psal kwn2 pmpuan sya.. 3rd syam nk bgtau yg syam pn slama nie syam smpan smua dlm ati syam.. skit ati, trsa smua syam smpan.. sja syam xnk cta sbb syam nk jga ati sya syam xnk bg sya rsa brslh.. last2 sya yg ptskn hbgn kta.. knpa ekk stiap kli syam sygkn org yg syam syg stiap kli itu la org 2 ptskn hbgn.. syam rsa mcm dri syam nie trok sgt smpai xtau nk jga ati org yg syam syg.. pdahal org yg syam syg 2 xpnh tau apa yg syam pndamkn slma nie apa yg trsa slama nie.. syam xnk la ctakn smua psal syam skit ati ke apa.. sbb syam tau nti bla syam cta syam akn bt org yg syam syg akn trsa brslh.. syam nk jga ati.. tp bla syam jga ati len plk yg jd syam plk yg mrana dtgglkn.. tp xpe la bnda pn dh brlaku sya pn dh ada yg syg smpaikn syam nk jmpa pn xblh.. kra nk cri gdh jea.. xpe la.. sblm sya msk kolej 2 kta ok jea.. lps sya knl dgn dy trus sya jd mcm syg lbh kt dy.. npa ekkk..?? syam tau sya pn sygkn syam jgk tp kt dy mcm lbh2 plk.. yela kn syam nie xpndai jga ati sya.. tp sya tau x?? ati syam nie trsa pdih bla dgr yg sya ambik tau sgt psal dy.. bla syam kuar rmh nk tngkn fkiran smpai sya col msj syam x bls smpaikn sya kt syam nie xmtg.. spa x trsa klu sya ckp mcm 2.. syam sndri pn trsa cma syam diamkn jea xnk bsar2kn cta.. syam sejujurnya syam sygkn sya sgt2.. tp tkdir dh trtulis yg kta jd mcm nie.. mybe kta akn trpisah bt smntra mybe bla syam dh nk mati kta akn dprtemukn smula utk mlihat bt kli trakhir.. ini la yg syam rsa kt sya syam sygkn sya xsma mcm ex2 syam yg dlu.. xpe la sya jga la dy bk2 yea.. syam doakn yg trbk utk sya dgn dy.. hrp dy blh jga sya mcmna syam jga sya... hrp dy x skitkn ati sya mcmna syam skitkn ati sya.. hrp dy x trsa ati mcmna syam trsa.. cma syam diamkn jea.. LOVE U SO MUCH..

    ReplyDelete