Friday, October 26, 2012

Apa sebenarnya perasaan aku??

 Ya  Allah.....aq xtaw napa hati aq tibe2 bagai dihiris dgn duri yang tajam...kenapa aq perlu cemburu kpdnya..dia hnya kawan aq...xkan aq sudh jatuh hati dgn dye??kenapa aq tbe2 mengalir air mata nie karana dye...Ya Allah apa sebenarnya dalam hati aq ini???adakah aq mencintainya??dya bgaimna pula tidak mungkin dye mencintai aq....apa harus aq lakukan....aq akui aq telah menyayanginya tanpa aq sedar..aq terlalu ambil berat ttgnya dan aq sedar aq xlyak jgk utknya tapi kenapa hati aq masih berdegil....bantulah hambamu yg kerdil  ini....adakah aq harus mendiamkn diri darinya??adakah begitu??aq ingin mengubhnya kembli ke jlnMU....adakah suatu hari dia akan mengerti perasaan ku ini??


Thursday, October 25, 2012

happy

salam hai kawan2...rini sya nk cita sya happy...happy ke??hahaha xtw...pada malamahad kawn baeik sya iatu kiera namanya..dye send msg dkt sya nk ajak sya teman dye g beli kasut lepas hbis kelas sya pon on je lah mmg kemna pon kmi berdua je....so ke esokkan arinya lps kls kmi ajak la kawn baik kmi lagi sorng nmanya maizurah tapi kmi pggil may je...kmi pon p la jln2 cri ksut dkt dye...lps tu kmi singgh McD lapor gila kot skit dh peot aq nie kmi pon singgah la mkn..time tgh mkn tue aq smbil la msg dkt atok(kwn tpi msra) msg punya la msg smpai la aq blik...smpai ati dye kte dye antr kn bas rapid je utk aq utk blik bukn nk mai ambik..hahaha tapi xpe aq taw dye gurau2....its oke....kau mmg kwn aq yg nakal taw...hehhe...kmi pon blik aq ckp la aq majok ngn dye xnk teman aq td n tbe2 dye kte oke jom jln2 hahaha ingtkn gurau2 je upenye2 betul3...hahahahha....aq pon 50/50 nk p ke x..sbb aq xpenh kluar berdua gila kau dlu aq date dgn bf aq pon aq usung hbis org tmbh lah yg nie nk kluar berdua mmg xla...aq tnya la kwn bek aq cm na dye kte p la tpi dye nk temn kn ktenye t dye risau...hehehe kau mmg kwn baek aq...syg kau lah sgt2...aq kte blh tpi aq nk ajak kak kpd kiera nie punya la tunggu bls msg dri kak dye xbls...bila dh blik bru blas apa la kak nie..dkt sejam jgk aq nk bg jwpn..last2 aq dpt idea nk ajak kak2 senior aq yg sporting iaitu kak husna...aq call dye,dye kte oke jom p tgk wayang aq pon gtaw la dye on....mne blh aq kluar tnpa ade org lbh tua dri aq skurng2 kene lbh dri dua org...bru ati aq x ase gelisah...hehehehe....mmg first time la kluar dgn kwn2 nie...so dye mai ambik kmi bertiga dye pon bwk kwn sorg so oke la kn....xde la nmpk sgt....tgk cita hantu...hahaha yg kak husna menjerit sakan dah....nsb la aq xjerit just terkejut2 je....hehehehe....gila kau nk menjerit kot dh la dye ade tepi kot..tapi mmg xleh wat pa la aq nie kn mmg dh pemalu aq diam je spnjng jln....depa ja duk nyakat aq....ape2 pon thanks jln2 dgn sya....HAPPY BIRTHAY AWAK!!! sory hadiah xbsar mna pon.... =)

Saturday, October 13, 2012

celaru

salam...sory kawan-kawan sya lama xupdate...sya bz xde mse nk update.....sory sgt-sgt...hari nie sya nk cakap satu benda yg sya pon x pasti kenapa...sebelum sya ade buah hati namanya syamim....sya syg dye sgt-sgt dye yg blh wat sya lupakan kish lama sya....dye dh sembuhkan hati sya tapi sudh sekian lama berbulan kmi bercintan dye pula wat sya terguris n than kmi pon break tpi hakikatnya sya msih syg kn dye tapi sya dh xsnggup lg nk smbung blik.....last sya terima lamaran org yg sya penah syg dlu....nama dye amirul....dye nie suka jgk terasa mcm aq....tapi ntah lah aqase aq mcm bukn awek dye pon ade aq xtw ape tujuan dye kple dgn aq sja2 or ape aq xpasti...yg lg sorg nie plk kerap jgk suka msg dkt aq smpai lh satu hari dye hilang mnyendiri dan aq xtw kenapa aq terlalu risau yg teramat sgt aq call dye bnyk kli xangkt smpai ke esokkan ari dye send msg dkt aq kte dye oke dye dh blik tibe2 air mata aq terus mengalir....aq xtw kenpa aq mcm tu sdgkn dkt bf aq pon xpenah cm tu.....tapi ntah la kdg2 timbul jgk perasaan cemburu tgk pic dye ade tagg dkt ex dye...ishhh aq pon xfhm hati aq nie knp...why???adoiiii....tpi bila tgk status adik syam pon aq sedih sbb dye kluar xgtaw aq pon slalu gtaw...aie YA ALLAH KNP SBNRNYA HATI AQ NIE...SIAPA SEBENAR PILIHAN YG TEPAT UTK AQ....hurmmm :'(